Om meningsmaskinen

Her på meningsmaskinen vil vi meget gerne vide mere om dine meninger om store kontroversielle spørgsmål såvel som mindre dagligdags emner.

På redaktionen laver vi oplæg til de debatter, som vi håber at du vil deltage i. Oplæggene indeholder fakta og diskuterende afsnit. Efter hvert oplæg stiller vi ét eller flere spørgsmål, som debatten kan tage sit afsæt i. Spørgsmålene skal være med til at nuancere din indgangsvinkel til debatten.

På redaktionen forsøger vi, så vidt muligt, at forholde os neutrale i vores oplæg og i vores spørgsmål, og oplæggene vil i større eller mindre grad belyse begge sider af et kompliceret spørgsmål. Emnerne til debat varierer meget. Mens nogle er tidsløse, er andre meget aktuelle, og nogle emner er begge dele.

Redaktionen skal godkende dine bidrag til debatten, før de bliver posted online. Vi vil gerne sikre en sober tone og gode argumenter. Ytringsfriheden skal have frit spil, men forfattere til debatindlæg, indeholdende eksempelvis trusler om vold/død eller af stærkt diskriminerede natur, vil muligvis blive opfordret til at ændre tonen eller blive afvist.

På meningsmaskinen.dk modtager du en mail hver gang der bliver kommenteret på en debat, som du selv deltager i. Du har også mulighed for at få notifikationer, når der bliver kommenteret på debatter, som du er interesseret i, men som du ikke selv har deltaget i. Denne service skal du aktivt tilmelde dig. Du kan, til hver en tid, afmelde notifikationerne.

Alle er velkomne til at deltage i debatterne her på meningsmaskinen. Diskussion er både udfordrende, udviklende og oplysende for os alle, så bare kom i gang!

De bedste hilsner fra Meningsmaskinens redaktion